online tudásanyagok a tudatossághoz

Élj boldogan, örömmel, könnyedén.
Legyen több tudatosság az életedben!

A tudatos teremtők közössége egy olyan csoport, ahol folyamatosan tudsz fejlődni. 

Foglalkozunk az önbizalommal, a párkapcsolattal és a gyerekneveléssel.

Online tudásanyagok: videó- és hanganyagok mellett e-könyvek és ÉLŐ bejelentkezések a közösség tagjainak.

7.990 Ft / hó

Együtt teremtsünk valami jobbat, nagyszerűbbet...

Lehetséges, hogy láttad az egyik videónkat, hallottál minket a rádióban vagy podcast csatornánkon, esetleg olvastad valamelyik cikkünket, könyvünket…

Bárhogy is van, örülünk, hogy itt vagy velünk!

Minden reggeled inspiráltan indul.

Többé nem maradsz egyedül.

Tudatosabb, sikeresebb, boldogabb vagy.

A Tudatos Teremtők Közösségének a tagjai nálunk megtalálják azokat az eszközöket, amivel egy könnyebb, örömtelibb és jobb életet élnek. Az online tudásanyagok mellett, a közösség tagjai egymást inspirálják.

7.990 Ft / hó

Milyen lehetőséget teremthetsz magadnak, ha részese vagy a közösségnek?

MINDEN olyan eszközt átadunk önbizalom, párkapcsolat és gyereknevelés témakörben, amelyeket mi is használunk a hétköznapokban és a munkánk során is. 

Ez az eszköztár folyamatosan bővül:

  • tematikus videómodulok;
  • önállóan végezhető, heti feladatok;
  • hanganyagok és podcast felvételek;
  • meditációk;
  • ÉLŐ bejelentkezések
  • előadások;
  • inspiráló kihívások;
  • és még mi minden más…

 

Folyamatos támogatást, visszajelzést és jelenlétet adunk a fejlődéshez, változáshoz, teremtéshez, korlátozások elengedéséhez.

Olyan közösséget, ahol mindenki hozzájárulás lehet egymás számára a tudásával, hozzászólásával, és az élménybeszámolójával. 

A tagok tudatosak, kedvesek és nagyszerű emberek, akik ezt a csoportot alkotják.

7.990 Ft / hó

Milyen témákról van szó a Tudatos Teremtők Közösségében?

Heti szintű inspiráció + teljes önismereti rendszer önbizalom, párkapcsolat, gyereknevelés témákban.

Azonnali hozzáférést kapsz, és már nézheted is a kurzus videóit.

Heti szintű inspiráció + teljes önismereti rendszer önbizalom, párkapcsolat, gyereknevelés témákban.

Ez egy előfizetés.
Mi van, ha le szeretném mondani?

Nem kell írni, nem kell telefonálni, nem kell indokolni, nem kell kellemetlenül érezned magad. A lemondás egyetlen személytelen gombnyomás.

Belépsz a fiókodba, azon belül előfizetések (Subscriptions), és a lemondás (Cancel) gombra kattintasz. Amikor lemondod az előfizetést, “lemondás folyamatban” állapotba kerül: a következő díjat nem vonja le, de még hozzáférsz a tartalomhoz.

Hogyan segít a Tudatos Teremtők videói és kurzusai, hogyha én például…

Heti szintű inspiráció + teljes önismereti rendszer önbizalom, párkapcsolat, gyereknevelés témákban.

...nem tudok az érzéseimmel mit kezdeni, felülkerekednek rajtam

Túlságosan érzékeny vagyok. Könnyedebb és boldogabb életet szeretnék.

Elengedés videók és hanganyagok (online)

A Sedona-módszer egy eszköz, amely inspirál Téged abban, hogy könyedén elengedd az érzéseidet.

...rosszul érzem magam a párkapcsolatomban, és gyors megoldást szeretnék

Nem tudom hogyan legyek boldogabb a párkapcsolatomban, mert eltávolodtunk, féltékenység, bizalmatlanság vagy állandó veszekedések vannak.

Párkapcsolatmentő program (online)

Megoldja a párkapcsolat leggyakrabban előforduló, tipikus problémáit.

...megcsalás, kihűlt a kapcsolat, válás, se veled - se nélküled. Hogyan engedjem el?

Kilátástalannak érzem magamat és a jövőmet a párkapcsolatomban. Nem tudom elengedni a múltat. Mit tegyek most?

Önismereti párkapcsolati kurzus (online)

Újra boldog lehess és nőként / férfiként megtaláld igaz, valódi önmagad. A gyerekkori minták, rossz felvett szokások megélése és elengedése.

...nem érzem jól magam a mindennapokban, nem találom a helyem a világban.

Mitől vagyok szerethető? Mitől érzem jól magam a bőrömben?

Önbizalom kurzus (online)

Ezek az eszközök arra inspirálnak, hogy önbizalommal meg tudd élni a mindennapokat.

...kilátástalannak látom a hétköznapokat a gyerekemmel.

Nem tudom, hogy mit csináljak, tehetetlen vagyok a gyereknevelésben. Nem tudok mit kezdeni a helyzettel és stresszes a gyerekem.

Tudatos Szülő kurzus

Szülőként kiegyensúlyozott vagy és a gyereked pedig jól érzi magát a bőrében.

...benne vagyok a hétköznapok mókuskerekébe és csak sodródom az árral.

Néha már-már kilátástalannak látom a helyzetet és nem találom a helyem az életben.

Tudatos Teremtők heti inspirációs videók és hanganyagok

Könnyedség, örömteli kapcsolatok és tudatoság jellemzi az életed mindennapjaid.

Értékelések

Megkérdeztük ügyfeleinket mit gondolnak a Tudatos Teremtők Közösségéről és az online tudásanyagainkról.

"Krisztiánt egy barátnőm javasolta nekem télen, amikor nem voltam túl jól lelkileg, és éreztem, hogy külső segítségre lenne szükségem, hogy tovább haladhassak. Szédültem, pánik rohamok gyötörtek, és folyton rossz gondolatokkal volt tele a fejem, különböző megmagyarázhatatlan fájdalmaim és betegségeim voltak. Eleinte hetente találkoztunk online, és mindig kaptam házi feladatot. Mindig bíztatott, lazasága, életvidámsága már az első perctől nagyot javított az állapotomon. A rossz gondolatokat és a fájdalmakat is szépen lassan megtanultuk elengedni, és nem kellett hozzá sok idő, elindultam felfelé, és most néhány hónappal később azt mondhatom, hogy sokkal jobban kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, stabilabb vagyok lelkileg. Bár gondok mindig vannak, az ő technikáival, tanácsaival mostmár egyedül is fel tudom dolgozni ha valami testi tünet előjön, mankóként szolgál amit tanultam tőle."
Gáti Mónika
Budapest
"Minden a legnagyobb rendben az életünkben! Vettünk egy lakást, augusztusban költözünk! Zoli megkérte a kezemet, én pedig igent mondtam, majd rá fél órára feleségül vett! A családban mindenki elfogadta Zolit, és a döntéseinket! Anyukámmal is minden rendben van. Mióta Zoli van, szinte mindent megbeszélünk egymással. Nagyon sokat segített a Tudatos Párkapcsolati Rendszer, amit igazán köszönök!"
Beke Krisztina
Székesfehérvár
"Káosz volt az életemben. Elégedetlen voltam magammal. Nem éreztem jól a bőrömben magam. A párkapcsolatom romokban hevert. Túl sok negatív hatás volt az életem körül. Megértettem a módszer hatására mit miért kell tennem, hogy jobban, lazábban, boldogabban éljem az életemet."
Kovács Timi
Miskolc
"Sokévi házasság után, kicsit fénye vesztett együttléttel, férjem megcsalt. Segítség nélkül nem tudtam feldolgozni. A barátnőm biztatott, hogy a Tudatos Párkapcsolati Rendszer lesz a segítség. Igaza lett! Változást hozott az életembe. Fél év telt el a saját harcommal. Ma újra egy pár vagyunk, és úgy élünk, ahogy mindig is kellett volna. Egymást és magunkat értékelve, szeretve!"
Szabó Évi
Bicske

Gyakori kérdések és válaszok

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találsz választ.
Ha további kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot és örömmel segítünk.

A KollerVIP tagság teljes tartalma 100%-ban digitális. Az előfizetés után kapsz egy hozzáférést (felhasználónév és jelszó), amivel be tudsz lépni a fiókodba. Itt fogod megtalálni az összes kurzust és tudásanyagot. A régieket, azaz az összes korábbi tananyagot, és automatikusan fognak megjelenni az újabb tartalmak.

Jelenleg hetente jelenik meg egy új tananyag, így most havonta kb. 4 új tananyagra biztosan számíthatsz. Ezekről mindig küldünk értesítőt a Facebook zárt csoportban. Az új anyagok automatikusan megjelennek a fiókodban a publikálást követően, ahova felhasználónév és jelszó párossal tudsz belépni.

Mindig úgy állítjuk össze a tananyagokat, hogy az a tagok számára a lehető legjobb legyen. Emiatt vannak videók, hanganyagok és élő bejelentkezések is. A célunk, hogy abban a formában adjuk át az aktuális témát, ahogyan a legkönnyebben tudod megtanulni és elsajátítani.

A Koller VIP tudásanyagait Koller Zsuzsi és Koller Krisztián készíti. Ha szeretnél jobban megismerni minket, akkor megtalálsz rólunk számos infót a Youtube csatornánkon, Spotify podcast csatornánkon vagy a weboldalainkon.

Ameddig előfizetője vagy a Koller VIP tagságnak, addig folyamatosan hozzá tudsz férni az anyagokhoz. Az tagságod, előfizetésed ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is. Amikor az előfizetésed lejár, mert nem hosszabbítod meg vagy nem tudja a rendszer levonni a bankkártyádról az aktuális díjat, akkor a fiókod automatikusan törlésre kerül. Ezután már nem fogsz tudni hozzáférni a zárt tartalmakhoz csak, ha újra előfizetsz.

Bankkártyás fizetésre és átutalásra is van lehetőség. Ennek oka, hogy ez a  két megoldás a lehető legkényelmesebb a tagok számára. 

Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le tudod mondani, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat az előfizetési díjjal.

Bankkártya adataidat NEM mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat.

A bankkártyás fizetés az OTP csoport tagján, az OTP Simplepay biztonságos fizetési rendszerén keresztül történik.

Természetesen a tagságodat átutalással is fizetheted.

Ebben az esetben az alábbi névre és számlaszámra tudod teljesíteni az átutalás havidíját.

Név: Koller Krisztián E.V.
Számlaszám: 10401017-83505257-56481005

Fontos: ha átutalással fizetsz, akkor ezt azonnal jelezd felénk a kollerkrisztiankinez@gmail.com címre. És küldd el a Neved, Lakcímed és az E-mail címed, hogy a számlát el tudjuk küldeni.
Így tudunk hozzáférést biztosítani a tudásanyagokhoz.
 

 

A csatlakozásod utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról minden hónapban (egészen a lemondásig), ha a kártyás díjfizetést választod.

Természetesen! Minden hónapban a fordulónapon kerül terhelésre a bankkártyád és ekkor kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a rendszerünk automatikusan kiállítja az elektronikus számlát, amit e-mailben el is küldünk a részedre.

Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedett legyél a tudásanyagokkal és annak örülnék, ha emiatt minél tovább maradnál. Ha bármilyen oknál fogva mégis le szeretnéd mondani tagságod, azt bármikor megteheted.

Ilyenkor mindössze egy gombra kell kattintanod és lemondásra kerül a tagsági díjad, a bankkártyádról pedig nem kerül levonásra a következő havidíj. Miután az előfizetésed lejár, a zárt fiókod automatikusan törlésre kerül, így nem fogsz tudni belépni és hozzáférni a tananyagokhoz.

Ha később szeretnél ismét csatlakozni a Koller VIP tagsághoz, mi szeretettel visszavárunk.

Nincsen semmi rejtett költség vagy hűségnyilatkozat. A tagság havidíja fix, minden hónapban ugyanannyi és nem is fog változni, amíg aktív előfizető maradsz. Nem kerül terhelésre semmilyen egyéb költség.

Előfizetés megrendelése

Kattints a Megrendelés gombra, ami átirányít a kosár és a pénztár oldalra.

7.990 Ft / hó

✔ 30 napos hozzáférés
✔ Összes Tudatos Teremtők kurzus
✔ Zárt facebook csoport tagság
✔ Frissítések, új anyagok: 30 napig